CLOUD COMPUTING OPLOSSINGEN VOOR ZORG, MKB & OVERHEID.

Dat de cloud en cloud computing veel meer is dan een trend of hype, staat inmiddels vast. De grote uitdaging van veel bedrijven is dan ook niet óf maar hoe ze de stap naar de cloud zo volledig en efficient mogelijk zetten. Maar hoe kies je uit de talloze oplossingen, mogelijkheden en kansen die de je cloud biedt? En hoe weet je dat dit gegarandeerd de juiste en meest aantrekkelijke combinatie van oplossingen voor jouw organisatie is?

Zelfs het kleinste foutje of verkeerde keuze aan het begin van een migratietraject heeft altijd een negatieve impact op de dagelijkse bedrijfsvoering. Dat kost tijd en dus geld.
Ga daarom het wiel niet zelf opnieuw uitvinden. Als dé ICT-partner voor de zorg, MKB en overheid hebben we vast een referentie-case die vergelijkbaar is met het vertrekpunt van jouw organisatie.

Ga je met Commit-IT deze transitie aan, garanderen wij je oplossingen die jouw ICT-budget respecteren, altijd toekomst-proof zijn en waarbij flexibiliteit de grote gemeenschappelijke deler is.

Als professionele Nederlandse cloudprovider zijn wij er verantwoordelijk voor, dat onze klanten en al hun werknemers altijd en overal ongestoord en snel kunnen werken. Cloud Computing oplossingen aanbieden doen we er dan ook niet zomaar even bij. Er rust dus dagelijks een flinke verantwoordelijkheid op onze schouders.

Maar die dragen wij graag en met gepaste trots. Vooral als we ons weer eens beseffen dat onze klanten vooral ziekenhuizen, overheden, MKB organisaties en bedrijven in de foodsector zijn. Allemaal sectoren waarbij downtime desastreuze gevolgen kan hebben.

WAT IS CLOUD COMPUTING BIJ COMMIT-IT?

Cloud Computing staat bij Commit-IT synoniem voor kwaliteit en flexibiliteit. Wij zorgen ervoor dat jouw servers, opslag, databases, netwerkfuncties en software 24/7 optimaal functioneren en dat capaciteit nooit meer een probleem is.

Opschalen en afschalen wanneer je wilt en altijd zonder initiële investeringen. Ook de tijd van zelf je ICT omgeving beheren is hiermee voorbij. Hartelijk welkom in de wondere wereld van de moderne bedrijfsautomatisering.

“De behoefte aan vernieuwing van zowel hardware als applicaties werd steeds dringender. Uit nieuwe verkenningen en onderzoek bleek dat samenwerken de enige optie was, met name vanwege de complexiteit van de gemeentelijke automatiseringsomgeving. Ik heb veel verkennende gesprekken gevoerd. Voor Hillegom was duidelijk dat wij onze ICT uit gingen besteden. Maar met aansluiten bij de gemeente Lisse kwam ook vertrouwen in de ICT partner, hun vakkundigheid en ervan uitgaan dat zij dezelfde belangen zouden dienen. Gelukkig bleek dit Commit meer dan toevertrouwd.”

Hans Deul

Directeur bedrijfsvoering, Gemeente Hillegom

4 HANDIGE VOORDELEN
VAN CLOUD COMPUTING.

VIRTUAL DESKTOP.

ALLE WERKPLEKKEN GEWOON RUSTIG CENTRAAL BEHEREN.

De tijd dat de virtuele desktop nieuw was, ligt al ver achter ons. Virtuele desktop oplossingen zoals Virtual Desktop Infrastructure (VDI) en Server Based Computing (SBC) zijn ingeburgerd en hebben zich meer dan bewezen. Maar hoe kies je nu in het woud van mogelijkheden juist die ene oplossing die het best past bij jouw bedrijf? Om deze uitdaging het hoofd te bieden is ons advies altijd maatwerk. Hierbij kijken we niet alleen goed naar de organisatie maar houden we uiteraard ook rekening met het budget.

Waarom zou je…

jouw ICT budget verspillen aan het configurerenvan losse devices?

INFRASTRUCTURE-AS-A-SERVICE (IAAS).

VERANDER JE ORGANISATIE IN EEN VEERKRACHTIGE MACHINE.

Stel je voor: je hoeft je nooit meer druk te maken over je servers en storage. Want dreigt er een capaciteitsprobleem op een server of komt de beschikbare opslagruimte in het gedrang, dan los je dit eenvoudig en met één telefoontje op. Klinkt goed hè?! Dit is een voorbeeld van een cloud computing oplossing die wij adviseren bij klanten. Met standaard onderdelen bouwen wij een maatpak dat zit als gegoten. Laat je niet verleiden door mooie praatjes: IaaS is echt niet goedkoper dan zelf aanschaffen. Maar zoals je ziet heeft het wel een hoop andere voordelen.

Vraag jezelf dit…

welke eisen stel ik nu en in de toekomst aan mijn automatiseringsomgeving?

CLOUD MONITORING.

HET GENOT VAN NIET LANGER ACHTER DE FEITEN AANLOPEN.

De eerste stap richting Cloud Monitoring is inzien dat het zelf uitvoeren van je ICT beheer in de huidige complexe omgevingen haast niet meer zelf te doen is. Dit vooral door het ontbreken van kennis, tijd en middelen. Daarnaast is zelf je ICT beheer uitvoeren altijd reactief. Dit betekent dat je eigenlijk continue net achter de feiten aan loopt. En dat is jammer. Want deze reactieve monitoring veranderen in pro-actieve monitoring biedt je meteen veel voordelen. Zowel operationeel als financieel. Met behulp van professionele monitoring tools en samen met jou, bepalen we thresholds en zorgen wij ervoor dat niets ons meer ontgaat. Zo worden potentiële problemen direct in de kiem gesmoord en dat scheelt je een hoop tijd, geld en frustraties.

Lijkt het je wat…

om vanaf nu alleen te horen als problemen opgelost zijn en er zelf niets van te merken?

OFFICE 365.

NOOIT MEER BETALEN VOOR SOFTWARE DIE JE TOCH NIET GEBRUIKT.

Microsoft biedt veel van haar diensten en producten aan als cloud oplossing. Dus in plaats van software aan te schaffen of te huren in een meerjarig contract, betaal je nu alleen voor de software die je nodig hebt, wanneer je hem nodig hebt: Pay per Use. Microsoft heeft o.a. Office hiermee verandert in Software-as-a-Service (SaaS). Iets wat jou en je collega’s vele voordelen biedt. Zo kan iedereen altijd en overal inloggen in zijn of haar Office Pakket, door simpelweg in te loggen bij Microsoft. Microsoft verzorgt het beheer achter de schermen, dus jij en je collega’s kunnen altijd meteen aan het werk. Het aanschaffen van licenties is voorgoed verleden tijd. Want ook hier geldt dat je alleen betaald voor wat je gebruikt. Dus heb je tijdelijk extra software/licenties nodig? Het kan allemaal met Office 365.

Is het slim…

om vast te zitten aan een contract, terwijl het aantal gebruikers constant wisselt?

MAAK JE VRIJ

VAN JOUW ICT VERANTWOORDING