CLOUD STORAGE NEDERLAND

VOOR ZORG, MKB & OVERHEID.

Als dé ICT partner voor ziekenhuizen, zorginstellingen, de MKB branche en Nederlandse gemeenten kennen wij jouw storage uitdagingen als geen ander. Kies je voor onze Cloud Storage oplossingen dan kun je er op vertrouwen dat al jouw data en zelfs een actuele kopie van je serveromgeving veilig opgeslagen is in ons datacenter. En hoe je het ook went of keert, dat is voor iedereen een hele zorg minder.

WAT IS CLOUD STORAGE BIJ COMMIT-IT?

Cloud Storage is bij Commit-IT niet alleen de opslag, maar ook het borgen van jouw data. In ons Nederlandse datacenter maken we zonder probleem backups van hele server- en storage omgevingen. Dus mocht er onverhoopt een keer een backup nodig zijn, kun jij erop vertrouwen dat wij altijd alles paraat hebben.

Van één document tot een heel bedrijfsnetwerk. Wij geven de garantie dat jouw data veilig staat. Zo hebben wij bij een calamiteit heel jouw bedrijf binnen 1 uur gegarandeerd weer in de lucht.

“Met deze snelle back-up oplossing konden we ook uitwijk regelen zonder agents op de servers. Commit-IT heeft ons uitgebreid geadviseerd voordat we tot implementatie overgingen. De eerste uitwijktest was reden tot big smiles op de afdeling I&A: “Als een tierelier.” We konden letterlijk binnen een uur uitwijken.”

Johan Klink

Teamcoach Informatievoorziening en Automatisering, Gemeente Steenbergen

4 CRUCIALE
CLOUD STORAGE DIENSTEN.

NEDERLANDS DATACENTER.

DE WETENSCHAP DAT HET GOED GEREGELD IS GEEFT RUST.

Overheidsinstanties en organisaties in de zorgsector worden middels wet en regelgeving verplicht hun data op te slaan in een Nederlands datacenter. Kies je ervoor om jouw data aan ons toe te vertrouwen, voldoe je altijd aan deze harde eis. Maar Cloud Storage in ons data center is nog maar het begin. De heldere SLA’s, de flexibiliteit van op- en afschalen en de garantie nooit zonder data te zitten zorgen ervoor dat steeds meer branche genoten ons de verantwoordelijkheid over hun bedrijfsdata geven.

Hoe bepaal jij…

aan wie je je bedrijfsdata en misschien zelfs wel een kopie van je gehele organisatie toevertrouwd?

BACK UP AS A SERVICE.

NIET OVER NADENKEN, ALLES WORDT GEHEEL AUTOMATISCH GEREGELD.

Dat van alle data van jouw organisatie een goede backup gemaakt moet worden spreekt voor zich. De dienst Back-up-as-a-Service maakt dan ook lokaal een backup van alle aangewezen data. Deze backup wordt door ons vervolgens ook nog eens gekopieerd naar een andere lokatie. Dit is uiteraard een van onze Nederlandse datacenters. Door deze manier van redundant backuppen ben je ervan verzekert dat al je data altijd terug te halen is wanneer dit nodig is.

Weet jij zeker…

dat jij geen data kwijt bent als je morgen weer inlogt op je systeem?

DISASTER RECOVERY AS A SERVICE.

ALS HET MOET BEN JE BINNEN 1 UUR WEER OP RIT.

De doorontwikkeling van je bedrijfsprocessen is iets waar je nooit klaar mee bent. De keuze voor bepaalde applicaties en de inrichting van de bijbehorende databases is vaak een lange weg van trial en error. Een weg die je heeft gebracht tot waar je nu bent. Maar wat nu als morgen ten gevolge van een calamiteit alles verloren is? Hoe ga je dan verder? Speciaal om deze zekerheid te borgen is er Disaster Recovery as a Service. Deze service maakt een back up van je servers, je instellingen, software, je applicaties, je databases, van alles. Dit om wanneer het nodig is, jouw bedrijfsnetwerk, op onze Nederlandse uitwijklocatie, compleet opnieuw te installeren zoals het op dit moment is. En mocht je het zo willen afspreken dat wij altijd binnen één uur alles weer hebben draaien behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

Komt alles goed…

als vanmiddag ineens het brandalarm afgaat?

PAY-PER-USE.

EERLIJK ZAKEN DOEN IS ALLEEN BETALEN VOOR WAT JE NODIG HEBT.

Eigenlijk is het heel eenvoudig en als je er wat langer over nadenkt niet meer dan normaal. Want waarom zou je nu al betalen voor iets dat je misschien in de toekomst wel, of misschien wel helemaal niet gaat gebruiken? Daarom is jouw Cloud Storage bij ons volledig flexibel qua capaciteit. Heb je meer nodig schaal je op en wordt je maandbedrag hoger. Heb je minder nodig? Geen probleem. Je schaalt dan eenvoudig af en gaat dan logischerwijs ook minder betalen.

Heb jij zicht…

hoeveel procent van je storage ongebruikt blijft maar wel betaald wordt?

MAAK JE VRIJ

VAN JOUW ICT VERANTWOORDING