CONNECTIVITY SOLUTIONS

VOOR ZORG, MKB & OVERHEID.

Een modern bedrijfsnetwerk aanleggen is vakwerk. Het is een proces dat gebaseerd op actuele kennis, begint met de inventarisatie van de behoeften van nu. Maar ook moet er vandaag al voldoende rekening gehouden worden met morgen. Daarom denken we goed na over de toekomstige belasting van het netwerk. Speerpunten hierbij zijn blijvende flexibiliteit, voldoende uitbreidingsmogelijkheden, een optimale beveiliging en uiteraard het budget. Wij helpen zorginstellingen, MKB en gemeenten dit proces optimaal te stroomlijnen richting het best denkbare resultaat.

WAT IS CONNECTIVITY BIJ COMMIT-IT?

Met onze Connectivity oplossingen maken wij het voor onze klanten mogelijk de focus volledig te richten op de core business.

Wij ontwerpen een netwerk dat uiteraard voldoet aan alle huidige standaarden. Maar we garanderen je ook dat het toekomstbestendig is qua flexibiliteit, capaciteit en functionaliteit.

“We hebben het liefst ICT-partners die passen bij de omvang van onze organisatie en die zijn zoals wij zijn. Als je zelf een informele, niet heel grote organisatie bent, is het lastig om hele grote organisaties als toeleverancier te hebben. Wat dat betreft is Commit-IT een heel goede partij. Je praat met hen heel open en direct, en ook de functies zijn niet zo strikt afgebakend. Commit-IT is een bedrijf dat kennis van zaken heeft. De consultants van Commit-IT schuwen de discussie niet met grote leveranciers en durven ook kritisch te zijn tegen hun klanten. In hun streven naar de hoogste kwaliteit wilden ze gewoon een stap verder dan wij. Zij zijn pas tevreden als het echt 100 procent is.”

Theo Kuijt

Gemeente Huizen

4 ESSENTIËLE 
CONNECTIVITY UPGRADES.

MOBIEL WERKEN.

VEILIG WERKEN OP KANTOOR, MAAR DAN VANUIT EEN LUNCHROOM.

Mobiel werken betekent voor klanten van Commit-IT waar dan ook ter wereld inloggen op het bedrijfsnetwerk. Dus of dit nu vanuit een lunchroom in New York is, of vanuit de eigen achtertuin. Het is gegarandeerd 100% veilig en verantwoord. Om dit te realiseren maken we gebruik van Multi Factor Authenticatie. Wanneer jij of een van je collega’s besluit in te loggen op het bedrijfsnetwerk, gebruik je naast je login, ook een extra device. Dit device genereert een unieke code waardoor je ervan verzekert bent dat alleen bevoegde personen kunnen inloggen op het bedrijfsnetwerk. Dit biedt mensen en organisaties zowel vrijheid als het veiligheidsniveau dat bij Mobiel Werken noodzakelijk is. Wil je het nog veiliger? Het is met onze oplossing ook mogelijk om, indien nodig, eenvoudig zelf een encrypted verbinding te realiseren.

Lijkt het je wat…

dagelijks zorgeloos de beveiligde vrijheid van flexibel werken ervaren?

WIFI.

EEN STABIEL NETWERK TOT IN DE VERSTE UITHOEK VAN JE BEDRIJFSTERREIN.

Een wereld zonder draadloze netwerken is niet meer voor te stellen. Bij Commit-IT helpen wij bedrijven draadloze WiFi netwerken aan te leggen die aan alle eisen van de moderne gebruiker voldoen. Maar wil je altijd en overal volledige WiFi dekking, is een perfecte plaatsbepaling van de access points echt essentieel. Voor onze klanten is roaming door het gehele pand, het trappenhuis, de lift en alle buitenruimten dan ook inmiddels niet meer dan vanzelfsprekend. Standaard met minstens twee Sever Set Identifiers (SSID). Eén afgeschermd gedeelte voor gasten die willen inloggen op het draadloze netwerk van een bedrijf. En één voor de medewerkers van een organisatie waarmee ze met bijvoorbeeld maximaal 3 mobiele devices toegang krijgen tot het netwerk en de bedrijfsdata. Beide moeten goed beveiligd en afgeschermd zijn. Sowieso om te voorkomen dat onbevoegden op je bedrijfsnetwerk komen.

 

Hoe zorg je ervoor…

dat een relatie of klant niet per ongeluk belandt tussen jouw bedrijfsdata?

NETWERK INFRASTRUCTURE.

OPTIMAAL BESCHERMT TEGEN EXTERNE & INTERNE BEDREIGINGEN.

Het netwerk is de backbone van je organisatie. Het is dus van het grootste belang dat deze zeer goed doordacht ontworpen wordt. Belangrijke vraagstukken die hierbij naar voren komen zijn: Kies ik voor de hoogst mogelijk beschikbare snelheid? Of juist voor een stap daaronder? En welke segmentering pas ik toe op mijn netwerk?

Hoe voorkom jij…

dat bij een storing ineens hele afdelingen niet meer door kunnen werken?

NETWERK ACCESS CONTROL.

AANGEVEN WIE WAAR TOEGANG TOE HEEFT EN KLAAR.

Network Access Control helpt je te regelen wie wel of geen gebruik mag maken van je netwerk, of delen daarvan. Door gebruik te maken van Network Access Control kun je vreemde apparaten en gebruikers weren van je bedrijfsnetwerk, maar toch faciliteren met bijvoorbeeld alleen Internettoegang. Dus geen stress meer over ongeoorloofde toegang op het netwerk en de mogelijke consequenties daarvan. Gewoon één keer en in één keer goed regelen.

Weet jij nu…

exact wie er nu allemaal toegang heeft tot welke data?

MAAK JE VRIJ

VAN JOUW ICT VERANTWOORDING