CYBER SECURITY SPECIALIST VOOR ZORG, MKB & OVERHEID.

Uiteraard wil je je organisatie, je collega’s en jezelf online maximaal beschermen. Maar waar ben je dan precies tegen beschermd, en, welke impact heeft dat nu exact op de dagelijkse bedrijfsvoering? Om de online van jou en je collega’s te waarborgen, wordt er ongemerkt heel veel gevraagd van jouw automatiseringsteam. Wij durven gerust te zeggen:  ‘te veel’.

Het is nu eenmaal een onmogelijke taak om, naast je dagelijkse ICT-werkzaamheden, altijd de juiste en actuele kennis paraat en operationeel te hebben. Je securitybeleid is daarom vaak reactief in plaats van proactief en is daarmee een serieuze bedreiging.

Onze security-specialisten zijn er om deze druk bij je team weg te nemen. We werken hiervoor probleemloos samen met de automatiseringsspecialisten binnen jouw organisatie. 

Onze rol als Cyber Security specialist nemen wij bij Commit-IT bijzonder serieus. Als partner en preferred supplier van o.a. Cylance, Gemalto, SonicWALL en Imprivata beschermen wij dagelijks ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, het MKB, de AGF branche en een groot aantal Nederlandse gemeenten en overheidsinstanties.

Ook voor jou staan voor je klaar: altijd, dus ook als het even tegenzit. Dat is een hele zorg minder.

WAT IS CYBER SECURITY BIJ COMMIT-IT?

Wij zien het als onze missie, met onze ICT oplossingen pro-actief bij te dragen aan niet alleen een efficiënt, maar ook een zo veilig mogelijke organisatie.

Maar wat ons écht onderscheidt, is dat we maximale veiligheid creëren, in een voor jou en je collega’s aangenaam functionerende werkomgeving. Op deze manier wordt veiligheid geen last, maar een onzichtbare vanzelfsprekendheid.

“Kortom, de ervaringen met Commit-IT waren goed en daarom vroeg gemeente Sluis hen mee te doen in de aanbesteding voor verhoging van de security. Waaronder de implementatie van een firewall, een mail security appliance (anti-spam, -malware en -spyware) en als laatste een veilige oplossing voor telewerken. Als basis is gekozen voor SonicWALL. Daar bovenop is Gemalto Cloud authenticatie voor mobiel werken toegevoegd. Naast de ‘normale’ inlogmethode wordt ook een extra code gevraagd. De gebruiker mag kiezen om deze code via een soft- of hard-token te ontvangen, afhankelijk van hun eigen werkvoorkeuren.”

Marc Cauwels

Senior adviseur ICT, Gemeente Sluis

6 ECHT ONMISBARE

CYBER SECURITY OPLOSSINGEN.

NEXT GENERATION FIREWALL.

OPTIMAAL BESCHERMT TEGEN EXTERNE & INTERNE BEDREIGINGEN.

Veiligheid begint met een goede bescherming van je bedrijfsnetwerk. Bescherming tegen de gevaren van buitenaf. Maar ook zeker van binnenuit. Een firewall controleert daarom al je inkomende internetverkeer. Onbetrouwbare pagina’s worden geblokkeerd en verdachte code of documenten worden direct in een afgeschermde omgeving geplaatst en hier ‘vrij gelaten’. Wanneer de verdenkingen terecht blijken wordt verdere doorgang geblokkeerd. Zelfs encrypted data (SSL) wordt middels DPI-SSL (Deep Packet Inspection) gecontroleerd op onjuistheden. Het Intrusion Protection System beschermt je netwerk dus tegen hackers en aanvallen. Eventuele schadelijke data kan je netwerk zo onmogelijk bereiken.

Wat doe jij…

als morgen iemand zonder het te weten het hele bedrijfsnetwerk besmet?

SINGLE SIGN ON.

GEWOON LEKKER AL JE WACHTWOORDEN VERGETEN.

Met het toenemende aantal applicaties dat binnen bedrijven en organisaties gebruikt wordt, groeit ook het aantal gebruikersnamen en wachtwoorden. Een grote uitdaging van menig ICT manager is het veilig beheren hiervan en te voorkomen dat de servicedesk iedere dag veel wachtwoorden moet resetten. Vaak zijn het de gebruikers die zelf een systeem bedenken om alle benodigde logins te registeren. Allemaal hebben ze een ding gemeen en dat is het gebrek aan veiligheid en gebruikersvriendelijkheid. Single Sign On zorgt ervoor dat niemand ergens meer logins hoeft te registeren. Want wanneer een gebruiker eenmaal is ingelogd op zijn systeem, verzorgd Single Sign On de juiste invoer van de logingegevens op alle verschillende applicaties. De directe voordelen: gebruikersgemak, veiligheid en minder werk voor jouw servicedesk.

Wat is het gevaar…

als de inloggegevens van al je bedrijfsapplicatie nu op straat liggen?

SAAS TRUSTED ACCESS..

OVERAL ALTIJD VEILIG INLOGGEN.

Jij en je collega’s gebruik steeds meer Software as a Service (SaaS) oplossingen. Denk maar eens aan ERP en CRM systemen maar bijvoorbeeld ook Office 365. Per dienst kies je dan een authenticatie vorm. Dit kan een 2-factor authenticatie zijn, of nog een ouderwetse gebruikersnaam-wachtwoord combinatie. SaaS Trusted Access maakt dit gemakkelijker en veiliger. Een gebruiker logt namelijk niet meer in bij de SaaS oplossing, maar bij een centrale portal met behulp van 2-factor authenticatie. Dit om vervolgens met behulp van Single Sign On toegang te krijgen tot alle voor hem of haar geautoriseerde SaaS diensten. Bijkomend voordeel van deze oplossing is dat uw Functionaris Gegevensbescherming of uw Informatie Security Officer gelijk beschikt over de benodigde rapportages voor zijn NEN normeringen en de GDPR.

Wil jij jouw…

bedrijfsnetwerk zo beschermen dat onbevoegde onmogelijk toegang krijgen?

MOBILE DEVICE MANGEMENT..

VOORAF NADENKEN OVER DE RISICO’S VAN MOBILITEIT

Mobiele devices hebben het leven dan misschien makkelijker gemaakt, maar zeker niet voor degene die jouw bedrijfsnetwerk bewaakt. Gelukkig reikt Mobile Device Management ons de helpende hand. Hiermee is het mogelijk alle mobiele devices van een bedrijf of organisatie centraal te managen. Zo kun je bij diefstal op afstand alle data van een apparaat wissen. Middels een rechtenstructuur bepaal je bijvoorbeeld wie er wel en wie er geen emails mag uitlezen op zijn smartphone en of er apps gedownload mogen worden. Maar ook of er thuis games gespeeld mogen worden met de laptop van de zaak. Het doel is hier niet de vrijheid van jezelf of je collega’s te beperken, maar het bedrijfsnetwerk te beschermen.

Hoe bescherm jij…

jouw data tegen onbevoegden bij verlies of diefstal?

NEXT GENERATION ANTI VIRUS.

ERVAAR DE RUST VAN SCHONE SERVERS & DEVICES.

Anti Virus houdt niet alleen je devices schoon, maar ook je server. Dit doet de software door verdachte data te controleren in de wereldwijde database met daarin het DNA van alle bekende virussen en bedreigingen. Maar het nadeel van deze manier van preventie is dat het altijd reactief is. Gelukkig gaat onze Next Generation Anti Virus nog een stap verder. Het controleert op basis van bewezen kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning modellen. Deze modellen analyseren op meer dan 4 miljoen kenmerken en bepalen zo of executabels en files malicious zijn. Dit is echt de volgend stap in proactieve preventie.

Waarom borg je…

de continuïteit van bedrijf of organisatie niet met een professionele oplossing?

EMAIL SECURITY.

GEEN ZORGEN OVER DE BEDREIGINGEN VAN VIRUSSEN & PHISHING EMAILS.

Er worden dagelijks honderden emails naar de verschillende mailboxen op jouw domein verstuurd. Naar collega’s die heel goed weten dat virussen en phishing mails zich op deze manier verspreiden. Maar ook naar collega’s die hier wat minder mee bezig zijn. De oplossing is elke email middels onze cloud email security oplossing te scannen op onjuistheden. Deze grondige scan zorgt ervoor dat virussen, phishing-links en verdachte document extensies de inbox niet bereiken.

Vertrouw jij…

blind op het feilloze beoordelingsvermogen van jezelf en je collega’s?

MAAK JE VRIJ

VAN JOUW ICT VERANTWOORDING