eHEALTHCARE EVENT 13 SEPTEMBER 2018.

VOOR ICT VERANTWOORDELIJKE IN ZIEKENHUIZEN EN ZORGINSTELLINGEN

MELD JE DIRECT KOSTELOOS AAN.

Als ICT verantwoordelijke bij een ziekenhuis of een zorginstelling mag je deze tweede editie van het eHealth Care Event niet missen. Jij komt toch ook? Deze goed verzorgde ochtend kost je helemaal niets, dus meld je nu direct aan. Met je gegevens gaan we uiteraard meer dan zorgvuldig om. Wil je eerst meer informatie over dit event neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

DIT KUN JE VERWACHTEN

– Een virtuele reis naar de toekomst

– Healthcare Nervous System

– Infrastructure for AI Applications

– Lifestyle as a medicine

– (medical) Cloud

– Telemedicine- Remote Monitoring /Care

– Super-Connected World

– Smart Healthcare

– Extension of Senses, Body and Intelligence

– Interessante rondetafelgesprekken

DATUM & LOCATIE.

13 september 2018, 10.00 – 13.00 Minerva gebouw Herikerbergweg 36 1101 CM Amsterdam-Zuidoost
“Het uitlekken van confidentiële informatie zal ons kantoor enorme schade berokkenen. Tijdens een Commit-IT seminar zijn de mogelijkheden en noodzakelijkheden van de nieuwste security oplossingen uitgelegd. In duidelijke taal, met merkbaar veel kennis en een eigen bewezen kijk op security. Voor ons meer dan genoeg reden om met Commit in zee te gaan.”
Joely Koelstra

Casemanager Wmo / selecteur, Reade revalidatie & reumatologie

“Al met al een meer dan bijzonder interessante ochtend. De betrokken organisaties onderscheiden zich door hun vooruitstrevende en toch toepasbare oplossingen. Opvallend was dat deze ochtend geen commerciële tint had, maar er puur op was gericht mij te informeren over Huawei’s nabije toekomst. De opgedane kennis kan ik nu gebruiken in adviezen aan onze eigen klanten.”
Michel Bouquet

Managing Partner, TallKing Results b.v.

eHEALTHCARE EVENT PARTNERS

VIDEO BEKIJKEN NU EVEN LASTIG? DIT IS WAT ER WORDT GEZEGD

“Hallo ICT verantwoordelijke in de zorg. Deze video is speciaal voor jou. Zowel intern als extern worden er steeds meer en vooral hogere eisen aan de ICT en data gesteld. Verschillende eHealth en mHealth toepassingen beloven hier verlichting. Maar waar kies je voor? Zijn ze wel écht interoperabel en compatible met elkaar? En wie is er verantwoordelijk voor de continuïteit? Kun jij nog wel wat extra kennis en middelen gebruiken om deze aankomende uitdagingen efficiënt het hoofd te bieden? Kom dan luisteren naar de ervaringen en inzichten van collega’s en zie hoe grote techbedrijven deze ontwikkelingen vertaalde naar slimme oplossingen. Schrijf je  via onderstaand webformulier eenvoudig en kosteloos in voor dit unieke event.”