ICT DETACHERING.

No nonsense is de rode draad binnen ons ICT bedrijf. Geen gedoe. Gewoon luisteren naar de klant, zelf goed blijven nadenken en altijd een proactieve houding.

Dus ook wanneer het gaat om het detacheren van ICT professionals hanteren we de Commit-IT succesformule: maatwerk en lever altijd een duidelijke meerwaarde.

PARTTIME EEN ICT'ER INHUREN?

Wil je parttime een ICT professional met specifieke kennis inhuren? Ook dat is geen probleem en behoort gewoon tot de mogelijkheden. Inzet kan al vanaf één dag per week.

“In periodes dat onze IT afdeling druk is met projecten, hebben we behoefte aan ondersteuning voor het dagelijkse beheer. Hoe lang en hoeveel dagen per week is niet altijd duidelijk en wijzigt nog wel eens. Dus werken we het liefst met een partner die denkt in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Daarom maken we gebruik van de specialisten van Commit-IT; die denken alleen in mogelijkheden.”

Alma Weitenberg

Teammanager automatisering, HLTsamen

DETACHERING ICT PERSONEEL.

Wij zetten onze specialisten vaak in bij onze klanten. Dit kan zijn voor een specifiek probleem of wanneer er tijdelijk extra capaciteit nodig. Bijvoorbeeld tijdens een vakantie of bij ziekte. Maar wat nou als je geen klant bent, maar wel echt dringend een ICT professional nodig hebt?  Ook dat kan.

Kies je er dus voor om via ons een ICT professional in te huren, weet je in ieder geval zeker dat deze onze strenge selectie heeft weten te doorstaan. Ook kun je ervan uitgaan dat hij of zij al geruime tijd bij ons op de loonlijst staat. Met andere woorden deze persoon verstaat zijn vak.

“Wij zijn op zoek naar een nieuwe systeembeheerder, maar in de tussentijd moeten alle systemen wel doordraaien. Ook de projecten moeten doorgang vinden. Ter overbrugging hebben we een ICT medewerker nodig die vertrouwd is met onze ICT omgeving en gebruikers. Commit-IT is al jaren partner van Sovak en door de goede ervaringen, hebben we een ICT-er van Commit ingehuurd. Prettige bijkomstigheid is de flexibiliteit qua inzet. De ene week is de inzet 2 dagen en de volgende 3. Fijn dat dat kan.”

Inez Gommers

Concern Controller, Sovak

DAT KRIJG JE WEL.

N

gegarandeerd de juiste actuele kennis

N

flexibele inrichting van uren

N

parttime constructie mogelijk

N

scherpe tariefstelling

N

betrouwbare en transparante partner

N

grondig intakegesprek

N

24/7 vangnet van een professioneel ICT bedrijf

DIT KRIJG JE NIET.

M

werving & selectie traject met bijbehorende kosten

M

werkgeverslasten en risico’s

M

gedoe

24/7 VANGNET VAN EEN

PROFESSIONEEL ICT BEDRIJF.

Gedurende de detacheringsperiode is er nauw contact. Dit om er voor te zorgen dat het project vlekkeloos verloopt en binnen de kortst mogelijke tijd ook weer afgerond is.

AANVRAAG?

BELLEN KAN NATUURLIJK OOK.