9 ICT PROFESSIONALS

MET 1 GEZAMENLIJK DOEL.

ICT gaat feitelijk gezien slechts om ééntjes en nulletjes. Maar bij zaken doen met een ICT bedrijf spelen ineens veel meer variabelen een belangrijke rol. Hier worden feitelijkheden verruild voor meer emotionele factoren. Wie heb je tegenover je? Wat zegt je gevoel? Is het een aardig persoon? Komt hij of zij kundig en serieus over? Hoe zit het met de gunfactor? En niet geheel onbelangrijk: Wat zeggen anderen?

MISSIE, VISIE & REFERENTIES.

Want laten we eerlijk zijn, een akkoord voor het overnemen van een draaiende ICT omgeving vergt bij de opdrachtgever nog al wat vertrouwen. Vertrouwen in het ICT bedrijf. Maar zeker ook de ICT professionals achter het bedrijf.

Daarom staan wij gewoon allemaal met onze foto op de website, met daarbij een link naar ieders persoonlijke Linkedin profiel. Dus wil je met ons in contact komen of research plegen, is deze pagina jouw ideale vertrekpunt richting vertrouwen.

 

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

MISSIE

Middels ICT oplossingen pro-actief bijdragen aan een efficiënt functionerende organisatie.

VISIE

Wij zijn de oplossingsgerichte dienstverlener binnen de zorg, MKB en overheid die transparant, tegen een rechtvaardige investering, processen ondersteunt en ICT diensten levert.

REFERENTIES

Wanneer je nieuwsgierig bent naar referenties hebben we die voor je. Op dezelfde pagina vind je ook casestudies van bestaande klanten.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM.

KLAAS KAUFFELD

Vriendelijke

Commerciële Tijger


LEON ZWIRS

Door De Wol

Geverfde Netwerker

 MICHAEL RIESENBECK

Vastberaden Weloverwogen

Projectleider


STEVEN KEVERKAMP

IT Consultant


DENISE HORVATH

IT Consultant


INGMAR SNIPPE

Oplossingen

Bedenkmachine


KOERT METZ

Onverschrokken

Issue Tackelaar


MARK MENSINK

Alleskunnende Golden

Boy Wonder


PIERRE VAN DEN HEIJKANT

Binaire Nullen

& Enen Denker


CIJFERS & TRENDS.

Wij meten alles. Cijfers die we gebruiken om steeds zo efficiënt mogelijk sturing te geven aan onze projecten. Maar we houden ook de trends goed in de gaten. Trends op het gebied van ICT en in jouw specifieke branche. Zo zien we nieuwe ontwikkelingen van mijlenver aankomen en komt strategisch advies bij Commit-IT dus nooit zomaar uit de lucht vallen.

s

%

OPGELOSTE STORINGEN

%

TEVREDEN KLANTEN

N

%

STORINGSVRIJE NETWERKEN

BACKUP BESTANDEN

%

ONS AMBITIE NIVEAU

Introduceer ons een binnen je netwerk

           

WAT IS JOUW

ICT UITDAGING?