Selecteer een pagina

Samengaan van XIXO en Commit-IT vormt grote speler in ICT-dienstverlening voor overheid en zorg 

ICT-dienstverleners XIXO en Commit-IT zullen in de toekomst verder gaan onder de naam XIXO. Hiermee ontstaat een organisatie met een serieuze marktpositie op de markt voor ICT-dienstverlening voor overheid, zorg en MKB+.

Groei & schaalvoordeel

Door het samengaan worden kennis, diensten, klantenkring en naamsbekendheid vergroot. De nieuwe organisatie beschikt met 30 ervaren medewerkers over een team dat qua kennisniveau, ervaring en expertise zeer grote en complexe ICT-projecten kan realiseren. Voor al onze relaties zal dit grote voordelen gaan opleveren.

Uitbreiding portfolio & diensten

Verder wordt het productportfolio uitgebreid met extra diensten zodat de relaties van XIXO en Commit-IT verder ontzorgd gaan worden.

“XIXO is een kennisorganisatie en levert ICT-specialisten aan MKB, gemeentes en instellingen. De kwaliteit van je ICT bepaalt of je organisatie optimaal kan functioneren en je medewerkers effectief en veilig kunnen werken. Daarom werken we net zolang door tot jouw ICT geregeld is – en zijn we pas tevreden wanneer jullie dat zijn.”

Stance van Tuijn, XIXO

Naadloos aansluiten 

“Commit-IT is een oplossingsgerichte ICT-dienstverlener binnen de zorg, MKB en overheid. Onze visie op ICT: ‘pro-actief bijdragen aan een efficiënt functionerende organisatie’ past naadloos bij de XIXO-aanpak van IT als essentieel onderdeel in de bedrijfsvoering van organisaties.”

Ad Kil en Cor Worms, Commit-IT

Perfect match in alle opzichten

Bij beide organisaties staan een hoog kennisniveau, klantvriendelijke werkwijze en persoonlijke aanpak voorop. Binnen de twee bedrijven wordt het samengaan daarom gezien als een perfecte match, zowel qua dienstverlening, klantenbestand als persoonlijkheid van de organisatie. Komende periode wordt gewerkt aan het samenvoegen van beide organisaties met als stip op de horizon het nieuwe pand in Houten waar we dit jaar naar verhuizen.

Voor de bestaande relaties van XIXO en Commit-IT zal er voorlopig niets veranderen.

Heb je nog vragen n.a.v. dit persbericht?

Neem voor meer informatie contact op met Stance van Tuijn of Tonny Westbroek.